FootGolf Drenthe - Detail hřiště

 

Základní informace

Název hřiště FootGolf Drenthe
Sport Footgolf
Stav hřiště V provozu
Počet jamek 9
Obtížnost hřiště FUN
Par 34
Délka hřiště 902 (m)
Zkratka FD

Provozovatel

Provozovatel Footgolf Noord
Mobil -- nevyplněno --
E-mail Kontaktujte nás

Kontakty

Adresa Ten Oeverstraat 13 Zeijerveen 9489 TH
Stát Holandsko
E-mail Kontaktujte nás
Web http://www.footgolfnoord.nl/

Fotogalerie

Skore karta hřiště, Mapa hřiště

Lokace

 
 

Bližší informace

Sinds 2013 beschikt de Drentsche Golf & Country Club in Assen over een permanent FootGolf parcours. De aanleiding voor het realiseren van dit parcours was een voorronde voor het Nederlands Kampioenschap in dat jaar. Mede door de vele positieve reacties is het parcours sindsdien gebleven. Het FootGolf parcours is aangelegd op de prachtig gelegen par 3 baan.

Na enkele succesvolle evenementen, zoals de voorrondes voor het NK en het jaarlijkse FootGolf Bussiness Event, is besloten om FootGolf ook in arrangementen aan te bieden. Iedereen kan dus nu zelf FootGolf komen spelen op de mooie baan in Assen. Omdat de par 3 baan voor een FootGolf activiteit wordt gesloten, is de minimale groepsgrootte 20 personen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Daarnaast blijven we natuurlijk regelmatig evenementen organiseren waar je individueel of in kleine groepen aan kunt deelnemen. Hou hiervoor de diverse sociale media in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Vanaf 2017 starten we ook met regelmatige trainingsavonden en daarnaast starten we met de mogelijkheid om je op een "interesselijst" te zetten. Als we aanvragen krijgen van (te) kleine groepen, proberen we die aan te vullen met FootGolf liefhebbers en zo meer FootGolf mogelijkheden te creëren.

 

Seznam jamek

Číslo: 1
Par: 4
Délka: 90 (m)
Číslo: 2
Par: 4
Délka: 111 (m)
Číslo: 3
Par: 4
Délka: 119 (m)
Číslo: 4
Par: 3
Délka: 96 (m)
Číslo: 5
Par: 3
Délka: 91 (m)
Číslo: 6
Par: 4
Délka: 124 (m)
Číslo: 7
Par: 4
Délka: 68 (m)
Číslo: 8
Par: 4
Délka: 99 (m)
Číslo: 9
Par: 4
Délka: 104 (m)
 
 

Přihlášení do systému