FootGolf Voskens Golf - Detail hřiště

 

Základní informace

Název hřiště FootGolf Voskens Golf
Sport Footgolf
Stav hřiště V přípravě

Provozovatel

Provozovatel Voskens Golf
Mobil -- nevyplněno --
E-mail Kontaktujte nás

Kontakty

Adresa Reeshofweg 55 Tilburg 5044 VC
Stát Holandsko
E-mail Kontaktujte nás
Web http://www.footgolfclub.nl

Fotogalerie

Skore karta hřiště, Mapa hřiště

Lokace

 
 

Bližší informace

Footgolfclub

Footgolfclub is al jaren de enige specialist op het gebied van footgolf en andere groepsactiviteiten in de omgeving van Breda / Brabant. 
Waar we zijn begonnen we met het verzorgen van footgolf-clincs op officiële golfbanen hebben we inmiddels onze activiteiten flink uitgebreid. Tegenwoordig bieden we naast footgolf ook andere groepsactiviteiten aan zoals diverse vaaractiviteiten, fietstochten en golf-clinics allemaal in combinatie met footgolf. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk een footgolf-clinic te combineren met een lunch of diner. Bekijk de mogelijkheden bij arrangementen.

Per jaar zijn er vele groepen die genieten van een middag footgolf al dan niet in combinatie met een andere activiteit binnen ons aanbod. Doorgaans beginnen groepen met footgolf en combineren dit met een lunch en/of een andere activiteit. Wij zorgen ervoor dat de activiteiten goed op elkaar aansluiten, ook als een tweede activiteit op een andere locatie start. Ondanks dat we marktleider zijn in de footgolf-branche zijn, en we inmiddels ook andere activiteiten bieden zijn we onze roots niet verloren en blijft footgolf het startpunt voor een geweldige (mid)dag!

Ons team
Ons team bestaat uit enthousiaste, positieve instructeurs en medewerkers die écht ervaring hebben in het begeleiden van onze activiteiten en binding hebben met de doelgroep. We zijn allemaal bekend met de golfbaan en de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over!
Naast de vaste medewerkers / instructeurs versterkt Footgolfclub zich ieder jaar weer instructeurs, zoals gecertificeerde golfpro’s, schippers en andere begeleiders van groepsactiviteiten. Daarnaast  werken wij altijd aan nieuwe ideeën en concepten.

Onze Footgolf-instructeurs vinden het altijd leuk om teams/groepen te begeleiden tijdens footgolf-clinic. Mooi om te zien hoe footgolfers de holes bespelen en welke talenten komen bovendrijven. Zelf hebben we de footgolf-banen meerdere keren gespeeld en het blijft een gezellige en relaxte sport voor iedereen!

Groepsuitjes met beleving!
U kunt bij Footgolfclub terecht voor de allerleukste innovatieve uitjes die u nergens anders vindt. Ook wat meer traditionele uitjes vindt u bij ons, er is dan ook een scala aan mogelijkheden. Doorgaans proberen we iets actiefs te combineren met een meer ontspannende activiteit. Of u nou iets actiefs en sportiefs zoekt of juist een gezellig, ontspannend uitje: footgolf heeft al deze elementen in zich!! 
Bijna al onze activiteiten zijn dan ook te combineren in een arrangement met bijvoorbeeld meerdere activiteiten of culinaire uitstapjes. Wij denken graag met u mee om er voor te zorgen dat u een topuitje heeft! We raden u van harte aan om onze arrangementen te bekijken, en zijn er van overtuigd dat u iets tegenkomt wat fantastisch bij u past.

Ons doel is om u onze activiteiten met zoveel plezier te laten beleven als wij zelf doen! Hierdoor werken wij ook met kwalitatief hoogwaardige materialen / benodigdheden en producten om uw middag 100% te laten slagen. U kunt eenvoudig informatie aanvragen via ons reserveringssysteem, via email en ook telefonisch staan we voor u klaar. Wij horen graag van u!

 
 

Přihlášení do systému