Sørå Fodboldgolf - Course detail

 

Basic information

Course name Sørå Fodboldgolf
Sport Footballgolf
Course state In preparation

Owner

Owner Sørå Fodboldgolf
Mobile -- not filled --
E-mail Contact us

Contacts

Address Agerstedvej 5 Asaa 9340
State Danmark
E-mail Contact us
Web http://www.18spark.dk/

Photo gallery

Score card course, Course map

Location

 
 

More information

Fodboldgolf er et sjovt spil for hele familien uanset alder og boldøje. Også de der aldrig har haft en fodboldstøvle på vil finde et besøg hos Sørå Fodboldgolf sjovt og udfordrende. Spillet stammer fra Sverige og går helt enkelt ud på, at få bolden i hul på færrest mulige spark. Som i golf har banen 18 huller og lige som i minigolf har hver enkelt bane en række udfordringer og forhindringer der må passeres.

Sørå Fodboldgolf er opstået som et lokal-udviklingsprojekt med fokus på endagsturisme.

Sørå - en by i udkanten af udkanten...
"Sørå by" - eller hvad man nu kan kalde det, når byen ikke har byskilt - er en samling gårde beliggende tæt på hinanden. Byen er gennemskåret af kommunegrænsen, hvilket reelt betyder at Sørå er udkant i både Brønderslev og Frederikshavn kommuner. Udkantsdanmarks udfordringer har således længe stået lysende klare i Sørå - det er f.eks. årtier siden at købmand og skole lukkede her.

MEN at leve "på grænsen" har også perspektiver
I centrum af "Sørå by" er nu etableret en lækker fodboldgolfbane til glæde for lokalbefolkning og turister. Det er i sig selv lidt bemærkelsesværdigt - hvor finder du ellers en fodboldgolfbane lige i en bykernen?

Projekt "Sørå Fodboldgolf" er blevet til med solid opbakning fra familie, venner, naboer og lokale virksomheder. Tjek sponsorerne ud - dygtige folk der støtter lokal udvikling!

Desuden har EU´s landdistriktsprogram været en vægtig bidragyder i etableringen af projektet.

 

 
 

Login to system